Uw caravan zorgeloos stallen? Bel 0161222646

Uw caravan veilig onderbrengen op een bewaakt terrein

Na uw vakantie wilt u zo snel mogelijk uw caravan of vouwwagen uitpakken, schoonmaken en stallen. Het liefst dicht bij huis, want u heeft sinds uw reis alweer aardig wat kilometers op de teller gezet. Caravanstalling Havermans in Noord-Brabant is goed bereikbaar. De stalling bevindt zich op een doorgaande weg tussen Breda en Tilburg.

De diensten van Caravanstalling Havermans in Noord-Brabant

Komt u met uw vouwwagen of caravan ons terrein oprijden, dan ontdekt u gelijk de vele voordelen van onze stalling. We hebben een ruim terrein met een brede oprit en grote parkeerplaatsen, waar u met gemak uw auto kunt neerzetten. We rijden alle objecten zorgvuldig voor u in en uit de stalling.


Behalve uw caravan of vouwwagen kunt u bij ons ook uw boot of paardentrailer stallen.

Prijzen
De buiten- en binnenstalling hebben verschillende prijzen die op aanvraag verkrijgbaar zijn. Voor meer informatie of up-to-date prijzen belt u naar 0161222646.

Een plek reserveren
prachtige binnenstalling

Binnenstalling

Bij Caravanstalling Havermans is er ruimte om uw caravan of vouwwagen in een van onze goed geventileerde loodsen te stallen. Deze ruimtes worden afgesloten en bewaakt, en zijn niet voor iedereen toegankelijk. Op dit moment zijn er in de binnenstalling slechts een gering aantal plaatsen beschikbaar. 

prachtige buitenstalling

Buitenstalling

U kunt er ook voor kiezen om uw caravan of vouwwagen buiten op een van onze ruime plekken te stallen. Ook hier staat uw eigendom op een afgesloten en bewaakt terrein en is de toegang niet vrij toegankelijk. De plaatsen hebben een stenen ondergrond of grasbodem, waar uw wagen stevig op staat.

Caravanstalling Havermans
Hultenseweg 96 
5125 PB Hulten, Noord-Brabant

KvK: 85088838

 

 

 

Contactgegevens

 0161222646

 06-14 79 97 56

 info@havermans-caravanstalling.nl

31 maart tot 31 oktober

Maandag - Dinsdag 13:00 - 20:00

Woensdag Gesloten

Donderdag - Vrijdag 13:00 - 20:00

Zaterdag 09:00 - 13:00

Zondag Gesloten


Oktober tot maart:  bereikbaar na telefonische afspraak.

Caravanstalling Havermans in Hulten, Noord-Brabant, langs een doorgaande weg tussen Breda en Tilburg.